ΝΗΣΟΣ

20Η δεύτερη Κυκλαδίτικη μικροζυθοποιία είναι γεγονός απλό τις αρχές του 2013 στην Τήνο, έπειτα από τον Σαντορινιό γάιδαρο (Yellow και Red Donkey). Οι  Μάγια Τσόκλη, δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο  Αλέξανδρος Κουρής που γνωρίζει όσο λίγοι τον χώρο του τουρισμού μέσα από σειρά ερευνών και οι βασικοί μέτοχοι Ελίνα και Κωστής Δάλλας  έβαλαν όλοι μαζί  την τέχνη και το μεράκι τους και δημιούργησαν την μπύρα ΝΗΣΟΣ  φιλοδοξώντας να γίνουν πρότυπο, τόσο ως προϊόν τοπικής παραγωγής, όσο και ως παράδειγμα περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης.20130104-115917

Για την παραγωγή της πρώτης ετικέτας της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο διαλέγονται συστατικά της υψηλότερης δυνατής ποιότητας, βύνη, λυκίσκος και μαγιά όπου σε συνδυασμό με την τελειότητα στη διαδικασία παραγωγής με εξοπλισμό σύγχρονο από 4 διαφορετικές ηπείρους, γεννιέται η μπύρα ΝΗΣΟΣ κατηγορίας pilsner με κρυστάλλινο σώμα, πλούσια γέυση και άρωμα.

Η παραγωγή της είναι μικρή καθότι απαστερίωτη, 100% φυσική χωρίς συντηριτικά και έχει ξεκινήσει να διανέμεται και στα σουπερ μαρκετς (ΑΒ Βασιλόπουλος).




 

Ίδρυση2013
ΜπύραΝΗΣΟΣ 5%
Ζυθοποιία Μικροζυθοποιία Κυκλάδων Τήνου
ΙστότοποςΜικροζυθοποιία Κυκλάδων Τήνου Website