Φρέσκια Μπύρα Χίου

Η Φρέσκια Μπύρα Χίου ξεκίνησε την επίσημη παραγωγή και εμφιάλωση της το 2012 και αποτελεί μια από τις ελάχιστες φρέσκιες μπύρες στην αγορά. Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Η δραστηριότητα ξεκίνησε δύο χρόνια νωρίτερα οπότε και ιδρύθηκε η μικροζυθοποιία με διακριτικό τίτλο “Ζυθοποιία Χίου”.

Το 2011 διαμορφώθηκε και ο αντίστοιχος χώρος στην περιοχή του Κάμπου της Χίου ενώ τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση μεγαλώνει και επεκτείνεται.Τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε την “εξαγωγή” της μπύρας και εκτός Χίου, σε επιλεγμένα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Καλαμάτα κτλ.)

Freskia mpyra chiou

Ίδρυση2010
ΜπύρεςΦρέσκια Μπύρα Χίου(Ale) 4.9%
ΖυθοποιίαΖυθοποιία Χίου