Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και σίγουρα θα σκέφτεστε τι να μαγειρέψετε για σήμερα το βράδυ ή ακόμα και για το οικογενειακό σας τραπέζι ανήμερα. Εμείς θα σας προτείνουμε ένα πολύ γευστικό πιάτο που όπως πάντα συνδυάζει ένα εξαιρετικό κομμάτι χοιρινού με την αγαπημένη σας μπύρα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε λοιπόν Χοιρινή σπάλα με μπύρα και σας παρουσιάζουμε τη συνταγή όπως την βρήκαμε εδώ.
Υλικά:
Εκτέλεση:
1) Ψιλοκόβουμε τα 2 κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο. Τα βάζουμε σε ένα σκεύος και στην συνέχεια τοποθετούμε την σπάλα, το σκόρδο, το θυμάρι, την δάφνη, την μπύρα και το αλατοπίπερο. Το αφήνουμε στο ψυγείο 12 περίπου ώρες.
2) Βάζουμε το λάδι σε μια γάστρα και σωτάρουμε τα άλλα 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Στην συνέχεια βάζουμε την σπάλα, την οποία έχουμε στραγγίσει καλά και την αφήνουμε ροζίσει καλά και σβήνουμε με την μακαρονάδα
3) Βάζουμε την γάστρα στο φούρνο και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 βαθμούς κελσίου.
Do you like this post or do you just want to share it with people you know?