Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα

Αν και έχουμε αρκετό καιρό να νας προτείνουμε κάποια συνταγή, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς σταματήσαμε να δοκιμάζουμε. Αυτές τις μέρες φτιάξαμε λοιπόν ένα πιάτο που εντυπωσιάζει με το γεύση του και ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Αν έχετε γάστρα το χοιρινό με μέλι και μπύρα που σας προτείνουμε θα γίνει ακόμα πιο νόστιμο και μαλακό.

Υλικά

  • Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες,
  • 1/2κ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες,
  • 2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες,
  • 2 καρότα σε φέτες,
  • 2 κ.σ.μουστάρδα,
  • 2 κ.σ.μέλι θυμαρίσιο,
  • 2 ποτήρια νερού μπύρα,
  • 1κ.σ. θυμάρι και αλατοπίπερο.





Εκτέλεση

  1. Πλένουμε, στραγγίζουμε το κρέας, το σοτάρουμε λίγο σε λάδι, ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα.
  2. Χτυπάμε στο moulti, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνομε πάνω στο κρέας,
  3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες στους 200ο στη μεσαία σχάρα με αερόθερμο φούρνο.

Πηγή: Η συνταγή είναι από το site mageirikesdiadromes.gr


Χοιρινή σπάλα με μπύρα

Μελομακάρονα με μπύρα

Επιμένουμε Χριστουγεννιάτικα και σας παρουσιάζουμε πως να φτιάξετε κι εσείς αφρά

Alcatraz Porter

<span id="result_box" lang="el"><span class="hps"><strong>Λεπτομέρειες</strong> </span>:</span><span id="result_box" lang="el"> Η  συ

Κοτόπουλο με πιπεριές και μανιτάρια

Άλλο ένα φαγητό που δοκιμάσαμε πρόσφατα έρχεται να προσθεθεί στις συνταγές μας κι

Κοτόπουλο με μπύρα


Ψωμί με μπύρα σε 5 λεπτά

Υπάρχουν πολλές συνταγές για να φτιάξετε κάποιο φαγητό χρησιμοποιώντας την αγαπη

Λεμονάτες Μπριζόλες με Πατάτες και Μπύρα

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλων των Μπυρόβιων είναι η χοιρινή μπριζόλα. Αρχικ

Leave a Reply