Διαδικασία

HomeBrewPoster1Για να βρίσκεσαι σε αυτό το site ίσως να αγαπάς την μπύρα. Για να βρίσκεσαι όμως στη διαδικασία που απαιτείται για να δημιουργήσεις την δική σου σπιτική μπύρα τότε σίγουρα τη λατρεύεις και έχεις αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Εδώ στο beerakias.gr γράφουν και ασχολούνται άτομα που αγαπούν τον κόσμο της μπύρας, θέλουν να τον μάθουν και να δραστηριοποιηθούν όσο περισσότερο γίνεται στην παραγωγή ελεγχόμενης ποσότητας (σπιτικής)  παρέχοντας πλούσιες πληροφορίες, συνταγές για όλα τα γούστα και καταγραφή εμπειριών για τυχόν λάθη που μπορούμε να αποφύγουμε.

Στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε  τα απαιτούμενα kit για homebrew παραγωγή, εργαλείων και οργάνων που χρειάζονται στη διαδικασία που θέλουμε να ακολουθήσουμε και τέλος μια μεγάλη γκάμα έτοιμων μειγμάτων που πωλούνται στην ελληνική και ξένη αγορά μεγάλων εταιρειών.

Στη συνέχεια ως μια πρώτη επαφή παραθέτουμε στοιχεία όπως τι εξοπλισμός θα χρειασθεί, πόσο σημαντική είναι η αποστείρωση στην διαδικασία μας και έχοντας όλα αυτά πως τελικά μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας μπύρα από το κριθάρι στο ποτήρι.

Οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σας γεννηθεί σε κάποιο στάδιο της παραγωγής που θα αναλύσουμε μπορείτε να το δημοσιοποιείσετε με ένα σχόλιο ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω mail που θα βρείτε στην επικοινωνία.
 

Καλή homebrew διαδικασία …