Επικοινωνία

Γενικά - Όροι χρήσης

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το site μας.

Όλα κείμενα και οι φωτογραφίες που περιέχονται στο site είναι είτε ιδιοκτησίας του beerakias.gr είτε διαμορφωμένα κατάλληλα έτσι ώστε να φαίνεται η πηγή προέλευσης. Σε περίπτωση που έχετε κάποια ερώτηση/απορία σχετικά με το περιεχόμενο του site σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε πληροφορίες για εμάς, για τις υπηρεσίες μας ή για να μας πείτε την άποψη σας για το site. Όταν τελειώσετε πατήστε το κουμπί της Αποστολής για να μας στείλετε το μήνυμα σας.

Περιμένουμε να μας προτείνετε τις ιδέες για νέες δράσεις και περισσότερες πληροφορίες. Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Social Media

Τo site μας διαθέτει σελίδες στα πιο γνωστά social media έτσι ώστε η επικοινωνία μαζί σας να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Χρησιμοποιήστε το Facebook, το Twitter ή το Instagram για να σχολιάσετε φωτογραφίες, άρθρα ή για να μας στείλετε κι εσείς φωτογραφίες από τη δική σας σπιτική μπύρα. Όλες οι φωτογραφίες που θα μας αποσταλούν θα ανέβουν στο site σε μια ιδιαίτερη gallery ενώ θα ακολουθήσουν και διαγωνισμοί για την καλύτερη φωτογραφία.

Ζυθοποιίες

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των επισκεπτών του site καλούμε όσες ζυθοποιίες θέλουν να μας στείλουν ενημερωτικά e-mail στο info@beerakias.gr με πληροφορίες που θα ήθελαν να προσθεθούν στο site.

Επίσης θα μπορούν να ενημερώνουν τη σελίδα μας για κάθε νέα τους προωθητική ενέργεια ή αλλαγή σε περίπτωση που οι ίδιες το επιθυμούν. Στόχος του beerakias.gr είναι να πραγματοποιήσει αφιερώματα στις περισσότερες αν όχι όλες τις ζυθοποιίες με εκτενή άρθρα και φωτογραφικό υλικό. Αυτό μπορεί να κανονιστεί κατόπιν επικοινωνίας με το site.

Μπυραρίες

Σύντομα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν άρθρα-αφιερώματα σε μαγαζιά και μπυραρίες απ' όλη την Ελλάδα. Αν έχετε κι εσείς μαγαζί και θα θέλατε να διαφημιστείτε στο site μας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

info@beerakias.gr