Συσκευασία με 99 μπύρες

Έγινε κι αυτό. H Austin Beerworks, μια ζυθοποιία που έχει έδρα το Texas της Αμερικής, παρουσίασε πριν μια βδομάδα περίπου τη νέα συσκευασία με 99 μπύρες. Την προηγούμενη Πέμπτη για την ακρίβεια 20 πακέτα της ετικέτας Peacemaker Anytime Ale με 99 κουτάκια το καθένα έκαναν την εμφανισή τους στα ράφια.

Όπως καταλαβαίνετε όλα εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα δίνοντας το έναυσμα στην εταιρεία να προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες προωθητικές ενέργειες. Το κάθε πακέτο είχε μήκος λίγο παραπάνω από δύο μέτρα, ενώ ζύγιζε πάνω από 35 κιλά. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει αυτήν την πρόθεση με στόχο την προώθηση της νέας της ετικέτας. Παρ’ όλα αυτά δεν περίμενε ότι πολλοί φανατικοί φίλοι της θα περίμεναν πως και πως να ανακοινωθούν τα σημεία πώλησης της μπύρας.
Μάλιστα η τιμή της είχε συμβολικό χαρακτήρα αφού ορίστηκε στα 99,99 δολλάρια, δηλαδή κάτι περισσότερο από 75 Ευρώ. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία απολαμβάνει μια πρωτόγνωρη γι’αυτό διαφήμιση αφού είναι πλέον μια από τις πιο ζυθοποιίες με τους περισσότερους φίλους στα social media.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην Ευρώπη κάποια στιγμή και γιατί να μην ξεκινήσει από την Ελλάδα μια τέτοια ενέργεια.

Συσκευασία με 99 μπύρες

Συσκευασία με … 99 μπύρες


Η οικονομία της μπύρας

Το αγαπημένο μας ποτό, η μπύρα, είναι νούμερο ένα στη λίστα με τη μεγαλύτερη κατανά

Tactical Nuclear Penguin – H πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο

Η ομάδα της BrewDog έχουν ξεκινήσει το πιο τολμηρό και φιλόδοξο έργο μέχρι σήμερα, και

Έσπασε το ρεκόρ κουβαλήματος μπύρας

Leave a Reply