Τα 10 πιο αστεία ονόματα ετικετών

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι κι εμείς, αν διαβάσουμε το όνομα ενός προϊόντος που μας κάνει να γελάμε, θα είμαστε πιο επιρρεπείς στο να το αγοράσου.Ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο αστεία ονόματα ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί κατα καιρούς σε μπύρες. Οι εταιρείες ζυθοποίησης αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι τα αστεία ονόματα πωλούν περισσότερο και πολλά ζυθοποιεία διάλεξαν ιδιαίτερα αστεία ή προκλητικά ονόματα για τις νέες ετικέτες τους.

Από την Panty Peeler στην Santa’s Butt, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 10 πιο αστεία ονόματα ετικετών χωρίς να κάνουμε την ελληνική μετάφραση για να μην χαθεί η μαγεία. Σίγουρα κάποιες από αυτές θα κολλήσουν στο μυαλό σας κι αν τις βρείτε θα μπορέσετε να τις δοκιμάσετε. Πόσοι από εσάς μπορούν να υποστηρίξουν στο κάτω κάτω ότι έχουν δοκιμάσει ένα Δάχτυλο Επισκόπου της Εκκλησίας(Bishop’s Finger, γι’αυτό δεν κάνουμε μετάφραση);

Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ την προέλευση αυτών των ονομάτων. Η εικασία μας είναι ότι θα μπορούσε πιθανότατα να οφείλεται στον παράγοντα της αύξησης των πωλήσεων. Αν ήμασταν σε τοπικό σούπερ μάρκετ και βλέπαμε μια μπύρα που ονομάζεται “Hoptimus Prime” εμείς θα την αγοράζαμε. Τέλος πάντων, απλά απολαύστε τα 10 πιο αστεία ονόματα μπύρας.

 

Foxes_nob

10. Fox’s Nob
Πρόκειται για μια English Pale Mild Ale(4,00%). Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι με τις λέξεις και δεν είναι αυτό που νομίζετε (βρώμικα μυαλά). Η μπύρα πήρε το όνομα “Fox” από τις αλεπούδες που ζουν μέσα στους χώρους της ζυθοποιίας και το “Nob” οφείλεται στο ότι το κεφάλι της μπύρας πιο παλιά λεγότανε έτσι. Από ό, τι έχουμε διαβάσει η ζυθοποιία έχε κλείσει κι έτσι η μπύρα δεν παράγεται πλέον.

Santas_Butt

9. Santa’s Butt
Πρόκειται για μια English Porter (6,00%). Η μπύρα πήρε το όνομά της από το παραμύθι για παιδιά: “O Αγιος Βασίλης κάθισε στο μεγάλο πισινό του, απολαμβάνοντας ένα μια μπύρα…” Το “Butt” είναι επίσης ένα παιχνίδι με τις λέξεις, αφού αναφέρεται σε ένα βαρέλι 108 γαλονίων. Η μπύρα – που παράγεται από τη Ridgeway Brewing – προφανώς γίνεται για να την πιούμε το χειμώνα, όπως “είναι δημοφιλές στο Βόρειο Πόλο”.

Arrogant-Bastard-Ale

8. Arrogant Bastard Ale
Πρόκειται για μια American Strong Ale (7,20%). H επίσημη περιγραφή της Stone Brewing για αυτήν την μπύρα είναι γραμμένο αλαζονικά: “αυτό είναι μια επιθετική ale. Πιθανότατα δεν θα σας αρέσει”. Η χρήση του διαβόλου στο μπουκάλι είναι ιδανική για να ταιριάζει με το όνομα. Και να θυμάσαι: “Δεν είσαι άξιος”
Buttface_Amber_Ale

 

7. Buttface Ale
Πρόκειται για μια American Amber/Red Ale (5,80%). H Buttface είναι η πιο πολύπλοκη από μπύρες της Big Horn Brewing Company και έχει συνολικό συνδυασμό από 5 διαφορετικές βύνες και τέσσερις ποικιλίες λυκίσκου. Λένε ότι είναι εύκολο να την πιεις λόγω του υψηλού χαρακτήρα της βύνης και της έλλειψης εμφανούς λυκίσκο.

 

Hoptimus-Prime

6. Hoptimus Prime
Πρόκειται για μια American Double/Imperial IPA (9,00%)H Hoptimus Prime της Ruckus Brewing Company χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικές ποικιλίες λυκίσκου, τρεις διαφορετικούς τύπους βύνης, και δυο εβδομάδες συντήρησης του λυκίσκου που της δίνει μια πλήρη επίθετική γεύση λυκίσκου. Ο λόγος για τον οποίο η Hoptimus Prime είναι τόσο ψηλά στη λίστα μας δεν ήταν για το παιχνίδι Οptimus Prime, αλλά ήταν γιατί το ρομπότ στο μπουκάλι έχει φτιαχτεί από λυκίσκο.

Bishops_Finger

5. Bishop’s Finger
Η Bishops Finger έχει 5,4% αλκοόλ που την κάνει μια από της δυνατότερες εμφαιλωμένες μπύρες στη Βρετανία. Τα πάντα από το νερό, το κριθάρι και ο λυκίσκος είναι όλα από παραγωγούς του από Κεντ κάνοντας την BF ένα προϊόν ενός μόνο νομού και παρασκευάζεται από την Shepherd Neame η οποία είναι η παλαιότερη ζυθοποιία της Βρετανίας.
668-Neighbor-of-the-Beast

4. 668 The Neighbor of the Beast
Εκπληκτικό παιχνίδι με τις λέξεις από το πρωτότυπο: 666 Number The Beast, μια ιδέα από το βιβλίο της Αποκάλυψης, αλλά όλοι το γνωρίζουμε, λόγω των Iron Maiden. Δεν ξέρουμε πολλά γι ‘αυτή τη μπύρα, εκτός από ότι παρασκευάζεται από τη New Englan Brewing Co και έχει 8,5% αλκοόλ.

 

Tactical-Nuclear-Penguin-

3. Tactical Nuclear Penguin
Όχι ότι δεν είναι τυπογραφικό λάθος, η Tactical Nuclear Penguin έχει στην πραγματικότητα 32% αλκοόλ και είναι προφανώς η ισχυρότερη μπύρας στον κόσμο. Στην ιστοσελίδα της Brew Dog πράγματι αναφέρει: “Κατεψυγμένη από πιγκουϊνους για 3 εβδομάδες σε ένα εργοστάσιο παγωτού …”. Χαίρομαι που βλέπω ότι έχουν μια αίσθηση του χιούμορ. Αυτή η μπύρα ήταν αρχικά σε διπλό βαρέλι, ζυμόνεται 14 μήνες, καταψύχεται, καταψύχεται και πάλι, και στη συνέχεια καταψύχεται πάλι.

 

Panty_peeler

2. Panty Peeler
Η Panty Peeler παρασκευάζεται ως μια βελγική Tripel αλλά με την αμερικανική τόλμη. Η μπύρα είχε υποβληθεί σε μια αλλαγή ονόματος αφού αρχικά ονομαζόταν Extreme Polar White Bier που μεταφράστηκε στα γαλλικά: E’pluche-culotte. Τώρα είναι γνωστή ως Panty Peeler και περιέχει περισσότερo κόλιανδρο και φλούδα πορτοκαλιού από πριν.

 

skull_splitter

1. Skull Splitter
Με ένα όνομα όπως “Skull Splitter”, έναν Viking στο μπουκάλι και αλκοόλ γύρω στο 8,5% καταλαβαίνετε ότι πρόκειται να ξυπνήσετε χωρίς να νιώθετε πολύ καλά. Το σκωτσέζικο ζυθοποιείο, Orkney Brewery έλαβε καταγγελίες το 2008 ότι το όνομά του θα μπορούσε να συνεπάγεται με τη βία και φοβήθηκαν ότι μπορεί να διακοπεί η παραγώγή της μπύρας. Αλλά στην πραγματικότητα το όνομα του προέρχεται από την Thorfinn .Hausakluif, την έβδομη Viking του Orkney.

Πώς να Ανοίξετε μια Μπύρα Μόνο με Ένα Κομμάτι Χαρτί

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, το αγαπη

Οι 53 κανόνες της μπύρας

Η μπύρα είναι παντός καιρού αλλά με το καλοκαίρι να πλησιάζει νιώσαμε χρέος μας να

Μικρά νέα…με θέμα την μπύρα!

<h1 id="article-heading" style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;">Ζωγραφίζει με μπίρα!</span></h1> <p style="text-


10 μύθοι για τη μπύρα

Η μπύρα είναι ένα από τα αγαπημένα ποτά, που με τα χρόνια έχει χτίσει το δικό της μύ

The Offline Glass

Πόσες φορές έχετε βγει με την παρέα σας και κάποιος απ' όλους αρχίζει να "παίζει" με

Tactical Nuclear Penguin – H πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο

Η ομάδα της BrewDog έχουν ξεκινήσει το πιο τολμηρό και φιλόδοξο έργο μέχρι σήμερα, και

Άντρας έγκυος από … μπύρες!

Ήθελε να απαθανατίσει τη γυναίκα του που είναι έγκυος στην πραγματικότητα αλλά εκ

Leave a Reply