Φεστιβάλ Μπύρας, Βερολίνο

Από την 1η έως την 3η μέρα Αυγούστου, το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας πραγματοποιείται στο παραδοσιακό περιοχή κατά μήκος του Karl-Marx-Allee στο Βερολίνο. Περίπου 800.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα συναντήσουν στο Βερολίνο το “μεγαλύτερο κήπο μπύρας στον κόσμο”. Στα 2,2 χιλιόμετρα μήκος, οι επισκέπτες θα βρουν 340 ζυθοποιεία από 87 χώρες να παρουσιάζουν 2.400 διαφορετικές ποικιλίες μπύρας. 22 περιφέρειες μπύρας δεν προσφέρουν μόνο τοπικές μάρκες, αλλά και γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Κι όλα αυτά οι επισκέπτες μπορούν να τα απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο.

Το σύνθημα του 2014 είναι “craft-brewed beer specials”. Περισσότερες από 300 νέες μπύρες από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, τη Νορβηγία και το Νεπάλ θα παρουσιαστούν.

Τέσσερις διαφορετικές μπύρες επισημανθεί ως μπύρες του φεστιβάλ. Η βαυαρική ζυθοποιία Frankenwälder Brauhaus από τη Naila πρόκειται να παρουσιάσει τη BIERoLO light. Η ζυθοποιία θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξουν νέες περιπέτειες sth γεύση, ακόμη και με μπύρες που παρασκευάζεται μετά το Reinheitsgebot από το 1516. Η μπύρα Wipprator του φεστιβάλ αποτελεί μια νέα ερμηνεία της ιστορικής μπύρας Doppelbock και αποτελεί μέρος των gourmet μπίρες της Wippraer EDEL-Biere . Η μπύρα παρασκευάζεται στο παραδοσιακό ζυθοποιείο στο Wippra στα βουνά Harz. Η Störtebeker Brewery από το Stralsund πρόκειται να παρουσιάσει την Atlantik-Ale την μπύρα φεστιβάλ που είναι ale με έντονο λυκίσκο. Η τέταρτη μπύρα του φεστιβάλ είναι η αμερικανικη STILPA από το Σαιντ Λούις. Είναι μια χαρακτηριστική American Double IPA που παράγεται από έναν Γερμανό.

Πρόγραμμα
18th International Berlin Beer Festival 2014

Ώρες:
Παρασκευή, 1 Αυγούστου: 12 με 12
Σάββατο, 2 Αυγούστου: 10 με 12
Κυριακή, 3 Αυγούστου: 10 με 10
Ελευθερη Είσοδος

Porter vs Stout και Γευσιγνωσία

Η Genius In Gastronomy και το Beer Sommelier Course παρουσιάζουν ένα back to back set γευσιγνωσίας και beer and fo

Έκθεση “Ζυθογνωσία 2014”

Η πρώτη έκθεση Ζυθογνωσία 2014 είναι πλέον γεγονός και θα λάβει μέρος σε λίγες μέρες

Corfu Beer Festival 2014

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες του το Corfu Beer Festival για μια ακόμα χρονιά. Πιο συγκεκ


Oktoberfest: Οδηγός για αρχάριους

Γιγάντιες κανάτες με μπύρα, λουκάνικα και ορδές τουριστών και Γερμανών ντυμένοι μ

Στο Oktoberfest η Μόναχο 1860

Έσπασε το ρεκόρ κουβαλήματος μπύρας


Athens Beer Festival 2014

Για άλλη μια χρονιά και πιο συγκεκριμένα την 14 συνεχόμενη χρονιά, το<strong> Athens Beer Festi

Χανιά Rock Festival


Tο πρώτο Heraklion Beer Festival

Leave a Reply