Volkan Santorini Grey: μία μπίρα γεμάτη μνήμες

H Volkan παρουσιάζει την νέα της ετικέτα που έρχεται να προσθεθεί στη συλλογή της. Το όνομα αυτής Volkan Santorini Grey αφήνει πολλές υποσχέσεις. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ζυθοποιίας:

Volkan Santorini Grey: μία μπίρα γεμάτη μνήμες
Όταν το Περγαμόντο συναντά τη μπίρα

Η First Lomax, παραγωγός της Volkan, συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία με την προσθήκη μιας ακόμη μπίρας στη γκάμα των ήδη παραγόμενων ετικετών, τη Volkan Santorini Grey.
Η Volkan καινοτομεί λανσάροντας την ιδιαίτερη Volkan Santorini Grey με Περγαμόντο. Το Περγαμόντο, γνωστό στη βοτανολογία ως Citrus Bergamia, είναι ένα είδος Κίτρου το οποίο έχει γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό από το αγγλικό τσάι Earl Grey. Καλλιεργείται στη Μεσόγειο εδώ και χιλιάδες χρόνια, κυρίως στα Ελληνόφωνα χωριά της Σικελίας, τα Ιόνια Νησιά και τη Μικρά Ασία κάνοντας το ένα αμιγώς Ελληνικό προϊόν. Το Περγαμόντο, σε συνδυασμό με το μέλι Σαντορίνης και το Κίτρο Νάξου, τελειοποιεί τη γεύση της Volkan Santorini Grey καθιστώντας τη μια ευδιάκριτη Ελληνική γεύση ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα καθώς μας θυμίζει τη Μικρά Ασία που αφήσαμε πίσω το 1922. Τώρα, 92 χρόνια μετά, το περγαμόντο αποτελεί πηγή έμπνευσης της Volkan Santorini Grey, ένα προϊόν που έχει ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, με κορυφαία sites και blogs να την κατονομάζουν ως ένα εξαίρετο προϊόν, το καλύτερο στη κατηγορία της λευκής μπίρας.
Οργανοληπτικά μπίρας: το σώμα της σταρένιας Volkan Santorini Grey είναι ανάλαφρο, με έντονα δροσιστική γεύση. Τα αρώματα του περγαμόντου, με ουρά από τα φύλλα του κίτρου, λεμονανθών και το γλυκό τελείωμα από μέλι Σαντορίνης, έχουν ως αποτέλεσμα αυτή την ιδιαίτερη γεύση. Ο αφρός είναι μέσης διάρκειας, έντονα αρωματικός με γλυκιά επίγευση. Η Volkan Santorini Grey διατίθεται σε φιάλη 330 ml.
Λίγα λόγια για τη Volkan…

H Volkan, έχει δημιουργήσει τέσσερις άριστες premium μπίρες, τη Pilsner Volkan Santorini Blonde, τη Lager Volkan Santorini Black, τις Wheat Volkan Santorini White και Volkan Santorini Grey. Το μυστικό της επιτυχίας της Volkan βρίσκεται στην ανάμιξη του σπάνιου μελιού από σταφύλια Σαντορίνης με πολύτιμο κίτρο Νάξου, και νερό φιλτραρισμένο μέσα από ηφαιστειακή πέτρα. Τα παραπάνω συστατικά έχουν ως αποτέλεσμα τις μπίρες ανώτατης ποιότητας Volkan που στηρίζουν την τοπική γεωργία και προωθούν διεθνώς τις καλύτερες γεύσεις των ελληνικών νησιών. Όλες οι μπίρες προσφέρονται σε φιάλες 330 ml, τα καπάκια των οποίων έχει φιλοτεχνήσει ο γνωστός και καταξιωμένος ζωγράφος, Αλέκος Φασιανός.

Σε αναγνώριση αυτών των τόσο ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων, η Volkan βραβεύτηκε ως το πιο καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία του στη παγκοσμίου φήμης διοργάνωση Canadean Beer Awards 2013. Τα προϊόντα της Volkan, εκτός από την καινοτόμα και ιδιαίτερη γεύση τους, είναι ξεχωριστά λόγω της συνεισφοράς τους στη μη-κερδοσκοπική οργάνωση “Greece Debt Free – Ελλάδα Χωρίς Χρέος”, καθώς για κάθε ένα ευρώ κέρδους, η Volkan προσφέρει 0,50 λεπτά για τη μείωση του Ελληνικού Εθνικού Χρέους.

Αναζητήστε τη γκάμα των προϊόντων της Volkan στα καταξιωμένα και γνωστά εστιατόρια, bar, super markets και κάβες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


2nd BeerBartender Awards

Μπύρα ή Kaiser;

Η μπύρα KAISER δίνει την απάντηση on air σε όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση! Με έν

Επιστρέψει στην αγορά η μπύρα Μάμος

Η εκ νέου δημιουργία και επανακυκλοφορία της «Μπύρας Μάμος» στην αγορά, προκειμέν


10 μύθοι για τη μπύρα

Η μπύρα είναι ένα από τα αγαπημένα ποτά, που με τα χρόνια έχει χτίσει το δικό της μύ

Ήπια ανάκαμψη της κατανάλωσης το 2013

Ήπια ανάκαμψη κατά 2,8% σημείωσε το 2013 η εγχώρια κατανάλωση μπίρας και διαμορφώθηκε

Αλήθειες και μύθοι για την πρώτη ελληνική μπύρα

Τον µύθο γύρω από την πρώτη ζυθοποιία στην Ελλάδα ξεδιαλύνει η τεκµηριωµένη έρευν


Χοιρινή σπάλα με μπύρα

Μελομακάρονα με μπύρα

Επιμένουμε Χριστουγεννιάτικα και σας παρουσιάζουμε πως να φτιάξετε κι εσείς αφρά

Kwak


Λουκάνικα με κυδώνια

Ενόψει των Χριστουγεννιάτικων οικογενειακών τραπεζιών σας παρουσιάζουμε μια εξα

Leave a Reply